Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 tarihinden bu güne kadar olağanüstü günler hatta saatler yaşamaktadır. Memur Sen Konfederasyonumuz ve Eğitim Bir Sen kurulduğu günden bu yana kuruluş misyonuna uygun çalışmalar yürütmüştür ve bundan sonra da bu şekilde yürütecektir. Fetö/PDY konusunda da tavrımız nettir. İlimizde bu yapıya karşı yaptığımız çalışmalar kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Devletimizin içine sızan Fetö/PDY mensupları temizlenmelidir. Bu minvalde tüm devlet kurumlarında olduğu gibi Nevşehir HBV üniversitesinde de açığa almalar devam etmektedir. Bu görevden almalar neticesinde, ilerleyen süreçte gerçek Fetö/PDY mensupları devletimiz tarafından ortaya çıkarılacaktır. Bir takım sendikal hesaplaşmalarla ya da farklı gerekçelerle tesis edilen işlemler bu süreci sulandıracak gerçek Fetö/PDY mensuplarının ortaya çıkmasını engelleyecektir.

Nevşehir HBV Üniversitesi yönetiminin fırsatı ganimete dönüştürmeyeceğini ve rektörlük seçiminin rahat bir ortamda yapılacağına inanıyoruz.

15 Temmuz öncesinde Fetö/PDY yapılanmasının karşısında olmayanlar bu konuda hiçbir icraatları bulunmayanların 15 Temmuzdan sonra kendilerini aklamak için sendikamıza ve şahsımıza yaptıkları saldırıları ibretle takip ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Eğtim Bir Sen Nevşehir Şubesi
Mustafa ÖZDEMİR