Başmüdür Uğurtepe'yi makamında ziyaret eden Uğur, "Türkiye'nin dört bir yanında PTT bünyesinde fedakarca çalışarak PTT'nin daha iyi noktalara gelmesi, hizmet kalitesinin artması ve halka daha iyi hizmet götürmesi amacıyla mücadele veren Türkiye Kamu-Sen üyesi çalışanlarımızı temsilen sizlerle iletişim halinde olmak, sizlerin de bizlere ileteceklerini not almak ve istişare ortamını sağlamak amacıyla bugün buradayız. İlginiz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim" dedi.
Mustafa Uğur'un nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten başmüdür Uğurtepe, "Ülkemizin her şehrinde olduğu gibi Nevşehir'de de halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına güzel çalışmalara imza atmaya, personelimizle olan iletişimimizi artırarak güzel bir çalışma ortamını kurmaya gayret ediyoruz. Merkez PTT gişelerinde yaşanan yoğunluktan ötürü halkımıza daha iyi ve çabuk hizmet verebilmek adına Nevşehir Adliye Sarayı'nın içerisinde de bir şube açarak insanlarımızın daha hızlı bir şekilde hizmet almasını sağladık. Bu doğrultuda başta üniversite içerisinde olmak üzere yeni şubelerimiz de inşallah kısa süre sonra faaliyete geçecektir. Ayrıca ilçe köylerimize ulaştırılmak üzere gönderilen postaların da tesliminde bazı aksaklıklar tespit ederek hemen çözüme kavuşturduk. Nevşehir halkı hizmetin en iyisini hak ediyor ve biz en iyisini sunmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Ziyaret esnasında PTT Başmüdürü'nün Nevşehir'de çok güzel hizmetlere imza attığını öğrendiğini ve bu noktada Türk Eğitim-Sen'in de okullarda bu hizmetleri eğitimcilere aktaracağını belirten Mustafa Uğur, Uğurtepe'ye teşekkür ederek bir süre daha PTT Nevşehir Başmüdürlüğü makamında Uğurtepe ile sohbet etti.