NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde bölücü terör örgütünün hain pususunda şehadet mertebesine ulaşan Gülşehirli Şehidimiz Ali Rıza Güneş’in ailesinin yardımına Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği koştu.

Şehit Ali Rıza Güneş’in Gülşehir’de bulunan ailesi Şehidimizin cenazesi dolayısıyla tam da tarladaki mahsulü kaldırma zamanında mahsulü toplayamadı. Yaklaşık 22 ton dolayındaki mahsul tarlada kaldı.

Şehit ailesinin yardımına koşan Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği 22 ton dolayındaki domates’i satın alarak ücretsiz olarak Nevşehir’deki Şehit ve Gazi ailelerine, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı.

Tarladan toplanarak Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinin Nevşehir’de merkezine getirilen 22 ton domates kendilerine ulaşılan şehit ve gazi ailelerine ve ihtiyaç sahibi ailelere 100-150 kilo arasında dağıtıldı.

Nevşehir’deki bir şehit ailesinin her türlü sorununun kendi sorunları olduğunu ve bu sorunların çözümü adına her zaman olduğu gibi koşuşturmaya devam ettiklerini belirten Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, “Nevşehir belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver yine şehit ailelerimizin her zaman olduğu gibi bugünde olmaya devam ettiğini bir kez daha gösterdi. Şehit ailemizin acısı nedeniyle tarlada kalan domatesini alarak şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtımını yaptık. Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e gösterdiği büyük katkıdan dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu sayede şehit ailemizin çok önemli bir sorununu belediyemizle birlikte çözme imkanı bulduk” dedi.