Nevşehir Alperen Ocakları tarafından Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu için Kurşunlu Camii’ de Mevlid-i Şerif okundu. 

Cuma namazından önce okunan Mevlidin hemen ardından Cuma namazı kılındı ve Yazıcıoğlu için dualar edildi. Namaz çıkışı ikramlar da bulunan Alperen Ocakları ikramlardan hemen sonra basın açıklamasında bulundu.

Alperen Ocakları Başkanı Burak Semi Atasever, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözler ile ifade etti;

“ Şehit Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarını andığımız bu günde siz değerli dava arkadaşları ile acımızı paylaşıyoruz. Kuran ile yâd ettiğimiz liderimiz için herkesi ortak yaptığımız duaya davet ettik. Hepinizden Allah razı olsun, sağ olun var olun.

Muhsin Yazıcıoğlu siyasi hayatı boyunca seviyeli dürüst, tutarlı bir siyaset ortaya koymuştur. Türk halkının gönlünde ayrı bir yeri olduğu o büyük liderin gösterdiği yoldan asla ayrılmayacağız.

Rahmetli genel başkanımızın hedefleri, ülkemizin ve insanlarımızın huzuru için bir ışık olarak kalmaya devam edecektir. Türk İslam ülküsünün şerefli tarihine adını yazdırıp yeni nesile örnek olacak bir yol açmıştır. Mücadele ettiğini ve milli iradeyi demokrasiyi savunduğunu herkese göstermiştir.

Bizler üstümüze düşen ne ise senede bir kere de olsa yapmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz bu bir suikast. Normal bir kaza değil. Adaletin bir an önce tecelli etmesini gerekenin hükümet ve devletimiz tarafından bu suikastın açığa çıkarılmasını bekliyoruz.

Bu vatanın toprağını ve milletimizi koruyacağımıza söz veriyoruz. Biz alperenler kesinlikle sabırlı davranıyoruz ama nereye kadar? Bu iş sonuç alana kadar devam edecek ve nefes aldığımız sürece bu işin peşini bırakmayacağız. Bizi yollara dökmesinler.

Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ruhu şad, mekânı cennet olsun.”