Aman Dikkat.!
Nevşehir de Gizli Buzlanma ve Sis Nedeniyle 9 Araç Birbirine Girdi....
Nevşehir Güven Tesisat ın kazaya ilişkin yorumu: "08;01:2014 saat 08:20 civarında sabah zincirleme kazada talihsiz olay başımıza geldi otobüs yolu kapattı 50 ap 234 durdu amadurması bişey ifade etmedi arkadan gelen aracalar duramadı ve fotoğraftaki olaylar başımıza geldi arkadaşlar iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..."

Nevşehir'de Aksaray Caddesindeki gizli buzlanma ve sis nedeniyle 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada can kaybı ve yaralanma olmazken kazaya karışan araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Sabah erken saatlerde Aksaray Caddesi'nde gizli buzlanma ve görüş mesafesini etkileyen sis nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Şehitlik Parkı'ndan Nevşehir istikametine gelmekte olan 2 minibüs, 2 ticari araç ve 5 otomobilin karıştığı kazada can kaybı yaşanmazken kazaya karışan araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken trafik polisleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bu arada şehir merkezindeki gizli buzlanma nedeniyle belediye ekipleri sabah saatlerinde tuzlama çalışması yaptı.

Maddi hasar meydana gelen kazaya ilişkin elimize ulaşan yeni fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz ve sürücülerimizi daha dikkatli olmaları için bir kez daha uyarıyoruz.