Uçhisar MHP Başkan adayı Ali Karaaslan, "Bizim tek amacımız, Ali Karaaslan, ve ekibi olarak size hizmet etmek,Uçhisar halkımıza hizmet etmek... Başka hiçbir derdimiz yok. Yediden yetmişe hepinizi kucaklayarak, her geçen gün de artan bir tempoyla çalışarak 30 Mart 2014 tarihinde zafer bizim olacak arkadaşlar. Biz seçimi kazandığımız andan itibaren de Uçhisar ve sizler kazanacaksınız." dedi.


Seçimden sonra da inşallah birlik ve beraberlik içerisinde, nasıl bugün yanınıza geliyorsam seçimden önce, seçimden sonra da yine bu organizasyonları yapacağız." şeklinde konuştu.

 “ÖNCE HUZUR, SONRA HİZMET”
İlk olarak Kapadokyanın giriş kapısı Uçhisar ımızda Gökkuşağındaki renkleri birleştirmeye çalışacaklarını ifade eden Karaaslan, “Güzel yönlerimizi hep birlikte el ele vererek geliştirmeye çalışacağız.. Daha doğrusu atalarımızdan aldığımız sevgiyi, barışı, kardeşliği, hoşgörüyü,Uçhisar dan tüm dünyaya tanıtmak için uğraş vereceğiz.” dedi.

Kasabamızda sağlayacağımız Huzur ve birlik beraberlik sonrası Uçhisarlı birleştiğinde bu gücü yıkmaya evel Allah kimsenin gücü yetmez diyen MHP Uçhisar Başkan Adayı Karaaslan, Uçhisar kasabamızı hak ettiği yere birlikte el ele vererek istişare öngörüsüyle yöneteceğiz.Sorunları kasabada yaşayan herkes biliyor biz bu sorunlara ilişkin makul ve mantıklı projelerle acil çözümler üreteceğiz dedi.