Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programları düzenlenmektedir.

Bunlardan biride Tepeköy Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu bilim fuarı oldu.

Bu yıl ikincisini düzenleyen Tepeköy Ortaokulu yönetimi, öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden ilginç 30 proje ile bilim fuarına katıldılar.

4006 Tübitak Tepeköy Ortaokulu Bilim Fuarlarının açılışını Acıgöl Kaymakamı Mustafa ÇAKIR, İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Eğitim Uzmanı Fazıl PARLAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rüstem ACAR, şube müdürü Mustafa KOYUNCU, köy muhtarı Kerem KARTALMIŞ,  Okul müdürleri öğretmenler ve Tepeköy ilk ve ortaokulu öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Çevre bilinci, ekolojik denge, enerji tasarrufu temalarında gerçekleştirilen fuardaki projeleri ilgiyle inceleyen Acıgöl Kaymakamı Mustafa ÇAKIR başta okul müdürü Serhat ULUER olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.