Haber ajansıma konuşan Dernek Başkanı Hülya Belirir ''Samimiyetle çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Daha evvel  20 Temmuz İlköğretim okulunda özel eğitim sınıfı düzenlemesi yapmış idik şimdide Mihriban Emin Günel Ortaokulunda böyle bir faaliyette bulunduk ve çocuklarımıza hediye ettik.Özel eğitim sınıfımızın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz. Allah nasip ederse yeni sınıf düzenlemeleri ekleriz bu listeye.Yeter ki bu işlerde yanımızda gönüllü ve samimi insanlar olsun.
Bizler bu faaliyetlerde her şey devletten beklenmez mantığı ile hareket ediyoruz.Bizim atalarımızın ve devletimizin bizler için yaptıkları yanında denizde damla bile sayılmaz bu faaliyet.Ama şartlar şimdilik bu kadarına imkan veriyor.
Buradan tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum gelin elele verelim ve insanlar için yararlı faaliyetler yapmanın mutluluğu ve huzuruna hep birlikte erişelim.Unutulmamalıdır ki yapılacak olan tüm iyilikler mutlaka bir gün sahibini bulacaktır.Selam ve saygılarımla.''