NEVŞEHİR(MHA) İlimizde 18 Şubat Perşembe günü başlayan TGF Başkanlar Konseyi Toplantısı programının son gününde önce TGF Başkanlar Konseyi ardından ise Yönetim Kurulu toplantıları yapılacak.

20 Şubat 2016 Cumartesi günü sabah saatlerinde Kapadokya Lodge Otel’de önce Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı, ardından ise Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirilecek.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ev sahipliğinde Topuzluhan Sosyal Tesislerinde verilecek olan öğle yemeğinin ardından İl Merkezinde, Gülbahçe içerisinde Nevşehir Belediyesinin büyük destekleriyle yapılan ve tefriş edilen Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Binası açılışı da gerçekleştirilecek.

Açılış programının ardından ise konsey üyeleri ve davetliler son günlerde ulusal ve uluslar arası medyanın gündeminden hiç düşmeyen Nevşehir Kalesi altında keşfedilen Türkiye’nin en büyük yer altı kentini de gezme fırsatı bulacaklar.

50. TGF Başkanlar Konseyi Toplantısı aynı gün akşam saatlerinde Avanos Hilton Otelde düzenlenecek olan Gala Gecesiyle sona erecek.