AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin yoğun çaba ve girişimleri sonrasında 30 Nisan 2014 Çarşamba günü başlatılması kararlaştırılan Nevşehir-Antalya, Antalya-Nevşehir bağlantılı uçuşlar öncesinde THY ile Anadolu Jet den oluşturulan bir heyet Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük’ün yanı sıra Anadolu Jet yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir-Antalya arasında karşılıklı hava ulaşımının bölge turizminin gelişimine önemli getiriler sağlayacağını belirterek,. THY ve Anadolu Jet yöneticilerine bu kararlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hava taşımacılığının son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de vazgeçilmez bir önem taşıdığını kaydeden Ünver, Kapadokya turizminin ciddi anlamda ivme kazandıracak hava taşımacılığına Antalya bağlantısının da alınmasının bölgedeki turist sayısında hissedilir oranda bir artışı beraberinde getireceğine inandığını aktardı.

Ziyaretin anısına Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver çeşitli hediyeler sunarken,  THY Satış Müdürü Osman Taha Küçük’de Ünver’e kurumlarını tanıtan çeşitli hediyeler takdim ettiler.