Nevşehir'in Nar beldesinde bulunan evinden 01 Aralık 2012 tarihinde ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Nezen Germiyen'in cesedi, 15 Mayıs 2013 de Nevşehir'in merkeze bağlı Balcin köyünde bulunan kayalık bir alanda koyun otlatan bir çoban tarafından köpeğinin göstermesi sonucunda bulunmuştu.

13 yaşındaki Nezen Germiyen sonrasında otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Nezen'in cenazesi dün Adli Tıp Kurumu'ndan babası Hüseyin Germiyen tarafından teslim alınarak gece saatlerinde Nevşehir'in Nar beldesine getirildi.
19 Haziran 2013 de Germiyen için Nar beldesindeki Büyük Cami'de öğle namazını müteakip Cenaze Namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Nezen Germiyen'in cenazesi, Nar belde mezarlığında ailesi, yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımı ile defnedildi.
6 ay kayıp olarak aranan Nezen bulunmasından önce neredeydi? Kim tarafından tutuluyordu? Ne zaman öldürüldü? Kim yada kimler tarafaından cinayet işlenmişti?

Sır perdesi aralnıyor gizli saklı hiç bir şey kalmayacak elbet bu cinayette çözüme kavuşacak. Cinayeti işleyen kişi yada kişilerin aramızda dolaştığı düşünülürse Cezanın da er yada geç kapıda bekeldiği düşünüldüğünde Türk Adaleti ve Allah nezdinde kaçşın olmadığı gerçeğiyle cinayetin bir an önce çözüme kavuşturulması bekleniyor...

ATV ekranlarında Müge Anlı nın ısrarala ve büyük bir sabırla üzerine gittiği olayın çözüme kavuşana kadar,bu olayın peşini bırakmayacağı belirtiliyor.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 13 yaşındaki genç kızın katil zanlılarının bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Artık tüm Türkiye nin merakla beklediği cinayette ipler çözülüyor...Cinayetin çok kısa zamanda açıklığa kavuşması bekleniyor.
İşte bugün ATV ekranlarında Müge Anlı Tatlı Sert programında konuşaln konuların ana başlıkları şöyle..

NEZEN GERMİYEN'İN KATİLİ KİM ?

AHMET AĞAÇ CEZAEVİNDEN MÜGE ANLI'YA GÖNDERDİĞİ MEKTUPTA HANGİ ÖNEMLİ BİLGİLERİ VERDİ

Kaybolduğu gece Nezen'i babası balta ile kovaladı mı?

Muhammed Bey: "Nezen arkadaşı ile bağ evine gittiğinde; başka bir çocuk da onu evde elinde tüfekle beklemiş"

Hüseyin Germiyen'in arkadaşı Hasan Sönmez telefon hattımızda.

Hasan Bey: "Nezen'in kaybolduğu gün sabah 09:00-09:20 arası Nurdagül, Nezen'in arkadaşına 'Bugün okulda sınav var mı?' diye sormuş"

Nurdagül Karaman telefon hattımızda..

Hasan Bey: "Tartışma Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece oldu. Cumartesi Nezen kayboldu"