NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkez Raşitbey Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Ahmet Levent Ünal, Kurşunlu Camiye katkılarından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Mahalle muhtarlığında 3. dönemi geride bıraktığını dile getiren Raşitbey Mahallesi muhtarı Ahmet Levent Ünal, Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver ile iki dönemdir uyumlu bir çalışma sergilendiğini ve bu uyumdan Raşitbey mahallesinin de önemli kazançlar elde ettiğini dile getirdi.

Kentsel Dönüşüm nedeniyle Raşitbey Mahallesinin 500 – 600 nüfusunun kaldığını, ancak mahalle ünvanını kaybetmeden seçime gireceğini ifade eden Raşitbey Mahallesi Muhtarı Ahmet Levent Ünal, “Allahın izniyle yeniden adayım. Ancak şunu belirtmeden geçemem. Sayın Başkanımız Hasan Ünver döneminde Raşitbey mahallemizde tıpkı diğer mahallelerimiz gibi belediyemizin hizmetlerinden önemli pay aldı. Mahallemizin % 60’ı kentsel dönüşüm nedeniyle taşındı. Ancak geride kalan 600’e yakın nüfusa hizmet vermeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e özellikle İlimizin en önemli tarih ve kültür mirası olan Kurşunlu Camimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu önemli mirasımızın gelecek nesillerimize aktarılmasında belediyemizin katkıları asla göz ardı edilemez” dedi.