Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Topluluğu,  Avrupa Birliği Proje Koordinatörlüğü (Eurodesk Temas Noktası), Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile birlikte organize ettiği etkinlikle üniversitemiz öğrencileri, Kanal D televizyonunda yayımlanan ve sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün üstlendiği ‘Beyaz Show’a izleyici olarak katıldı.
Engin Altan Düzyatan, Atiye, Pelin Öztekin ve Bünyamin Sürmeli’nin konuk olduğu Beyaz Show’a izleyici olarak katılan üniversitemiz öğrencileri, yayın sırasında sanatçıların söyledikleri şarkılara da eşlik ederek coşku dolu dakikalar yaşadı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nevşehir’in tanıtımına katkıda bulundukları için memnuniyetlerini ifade eden üniversitemiz öğrencileri,  canlı yayınlanan programda gerek Beyazıt Öztürk’ün gerekse programa katılan diğer ünlü konukların sayesinde çok eğlenceli vakit geçirdiklerini dile getirdi.

Programın sonunda Beyazıt Öztürk, sadece Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi plaketini özel olarak izleyicilerle paylaşarak,  üniversitemizin medya değeri açısından görünürlüğüne ve tanınırlığına da büyük katkıda bulundu. Öğrencilerimiz ayrıca Beyazıt Öztürk, Atiye ve Engin Altan Düzyatan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beyaz Show etkinliğinin yanı sıra İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini de gezme imkanı bulan öğrencilerimiz, böyle güzel bir organizasyonun kendilerine sunulmasından dolayı da Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür etti.