İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın, Yeni TOKİ’de devir işlemleri tamamlanan binada incelemelerde bulundu.

Binanın devir teslim işlemlerinin tamamlanmasının ardından iç tefrişatı için çalışmalara başladıklarını ve en kısa sürede tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, burada Aile Hekimliği ve Semt Polikliniği oluşturulacağını söyledi.

Binanın güvenliği için 3 güvenlik personelinin görevlendirildiğini kaydeden İl Sağlık Müdürü Ünlübay, Aile Hekimliğinin bir an önce hizmete girmesinin hedeflendiğini, 4 branşta hizmet verecek olan Semt Polikliniğinin ise daha sonra hizmet verir hale geleceğini dile getirdi.

Ünlübay, “Yeni TOKİ de bulunan bu binamızda aile hekimliğinin yanında 4 branşta da sağlık hizmeti vermeyi planlıyoruz. Binanın tefrişi için 11 bin 500 TL bir ödeneğimiz bulunuyor. En kısa zamanda binamızın tefriş çalışmalarını da tamamlayarak en geç Nisan ayı başından itibaren burada hizmet vermeyi planlıyoruz. Binaya 3 güvenlik görevlisi koyduk. Buraya Kan alma ve röntgen üniteleri de kuracağız. Aile hekimliğinin semt polikliniğinden önce hizmete gireceğini düşünüyorum” dedi.