Ünver Sert çıktı : " Neye YETER Niye YETER...!


Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen Uğur Işılak konseri öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, konseri izlemek için gelen binlerce kişinin yoğun tezahüratı altında salona girdi.
Damat İbrahim Paşa Spor  Salonunu tamamen dolduran vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile halkı selamlayan misafirleri selamlayan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz vatandaşlara karanfil dağıttı.
Artık Yeter neye yeter..! Hizmete mi Yeter...?

Konser öncesinde vatandaşları selamlama konuşması yapan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, Gelirken bilbordlarda belki görmüşünüzdür diyerek Son günlerde ‘Yeter Artık’ şeklindeki  bir sloganın oldukça dikkat çekici olduğunu dile getirerek “Acaba hükümetimizin yakın ilgi ve desteği, milletvekillerimizin de gayretli çalışmaları ile şehrimize kazandırdığımız sayısız hizmetlerden dolayı mı ‘Yeter Artık’ demek istiyorlar.?

 ‘Artık Yeter halkın gönlünde taht kurdunuz’  mu demek istiyorlar acaba.? Yoksa halen çalışmaları devam eden 5000 kişilik cami, Dini İlimler Eğitim Kampüs alanı,Nevşehir Belediyesi modern hizmet binası ve Ticaret Kompleksi ve şehir meydanı projemiz için  “Yapmayın ‘Artık Yeter’ mi diyorlar ? . Bu Artık Yeter diyenler,  acaba geçmiş dönemde  bir ananın çocuğuna süt alamadığı   için intihar ederken nerede idiler ? Biz bu milletin mukaddesatına, inancına yan bakmadık. Hiçbir zaman ‘ Sen bizdensin, ama onlar bizden değil’  diye hizmetlerimizde bir ayrımcılığa gitmedik. Bu milleti Ezan ile Kuran-ı Kerim ile bağrımıza bastık.” dedi.
SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Son günlerde Türkiye üzerine kurulan bir dizi oyunlar ile bu milletin oyları ile oynanmak istendiğini ifade eden Ünver “Bu milletin helal oylarını yanlış yollarda heba ettirmeyiz. Sandıklara mutlaka sahip çıkacağız. Siz varsanız, bizde varız. Bunun için oylar üzerinde oynamak isteyenlere asla fırsat vermeyelim. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarıyız. Allah’dan başka kimsenin önünde eğilmeyiz.” dedi.