ÜNVER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ DEVAM EDİYOR

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan adaylığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e vatandaşlar adaylığının hayırlı olması temennilerini iletmeyi sürdürüyor.

Nevşehir’de çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların belediye başkan adaylığının hayırlı olması dileklerine teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Ünver,gündeme ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

17 Aralık’da başlayan sürece yönelik olarak düşüncelerini aktaran Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye’nin artık eskiden olduğu gibi üzerinde bulmaca çözülen  bir ülke olmadığını belirtti.

Geçmişte 1 milyar dolar kredi alabilmek için kapı kapı para dilenilen bir Türkiye’nin bugün için ortada olmadığını dile getiren Ünver, bu badirenin de  kısa süre sonra aşılacağına inandığını aktardı. Ünver “ Türkiye , artık üzerinde bulmaca doldurulan bir ülke değil. Tarihin tüm dönemlerinde ülkemize göz dikenler olmuş ne zaman ki insanlarımız  biraz refaha kavuşmaya başlamışlar,ülkemiz üzerine oynanan oyunlarda başlatılmış. Yaşanan badire ile birlikte 104 milyar dolar kayıp yaşandığı ifade edildi. Bir zamanlar ,bu ülke  1 milyar dolara muhtaçtı, kapı kapı geziyordu, ne taklalar atıyordu IMF’den o parayı alabilmek için. Ama şimdi böyle oldukça ciddi bir sorun oluşmadı.Şimdi kardeşliğimizi zedelemeden, herkes durduğu yeri ve pozisyonu iyi kollayarak, kucaklaşmadan taviz vermeden, ötekileştirmeden, oyuna gelmeden biz bu süreci aşacağız. Türkiye  Allah’a şükür güçlü bir ülke.” dedi.