ÜNVER’E TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Belediye Başkanlığı için adaylığı ilan edilen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin tebrik ziyareti devam ediyor.

Nevşehir’de önceki gün başlayan tebrik ziyareti vatandaşların yoğun katılımına sahne oluyor. Belediye Başkanlarının yanı sıra, Nevşehir’deki dernek, vakıf, sendika ve odalar gibi sivil toplum örgütlerinden çok sayıda başkan ve yönetici, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek ,belediye başkan adaylığının açıklanmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretlerden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, vatandaşlara ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti.

10 yıla yakın bir süreden beri hiçbir siyasi parti ayrımcılığı içerisinde olmadan, herkese eşit düzeyde ve mesafede hizmet götürme azim ve kararlılığı içerisinde  bulunduklarını dile getiren Ünver, şehrin her alanda gelişmesi adına ciddi anlamda alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra sosyal bir çok aktivite ile farkındalık oluşturma gayreti içinde çaba harcadıklarını belirtti. Ünver, aynı heyecanı bundan sonra da sergileme azmi içerisinde olduklarını dile getiren Ünver, insan odaklı hizmetlerini bundan sonraki süreçte de sürdürme amacında olduklarını ifade etti.