Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine bağlı oda başkanları ile birlikte Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ÖZAŞIK Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKÇİ yi ziyaret etti.

Toplantıda heyet adına söz alan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ Esnaf ve Sanatkarların ve Teşkilatımızın güncel sorunları ve beklentileri hakkında bilgiler verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman ÖZAŞIK Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKÇİ'ye  İlçemiz ve Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir dosya takdim etti.

Nevşehir Milletvekillerimizinde hazır bulunduğu toplantıda Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKÇİ ''Bakanlık olarak Esnaf ve Sanatkarların tüm sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm için girişimlere başladıklarını,Yeni oluşturulacak olan Meslek Kuruluşları Kanunundaki uygulamaları ilk muhatapları olan Oda ve Birliklerle beraber yapacaklarını'' belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Toplantının sonunda Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına bağlı oda başkanlarıyla yemekte buluşan Nevşehir Milletvekillerimiz ise Bakan TÜFENKÇİ ye iletilen sorunların takipçisi olacaklarını belirterek Ziyaretten dolayı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği heyetine teşekkür ettiler.