Ürgüp Kaymakamı  Alper Balcı, Ürgüp Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Çağlar Fidan ile birlikte, Diyabet Günü Etkinlikleri Çerçevesinde ilçe Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi ile Ali Baran Numanoğlu Ortaokulunda faaliyet gösteren kantinlerinde incelemelerde bulundu.


Okul kantinlerinde, mevzuat harici gıda maddelerinin, barındırılıp barındırılmadığını denetleyen Kaymakam Balcı ve Dr.Fidan, öğrencilerin sağlığını tehdit eder maddelerinin okul kantinlerinde bulunmamasından dolayı duydukları memnuniyeti okul yöneticilerine teşekkür belgesi vererek dile getirdiler. 

Çocuklarla kurduğu iletişimle tanınan Ürgüp ilçe kaymakamı Alper Balcı, Okul ziyaretleri esnasında aniden sınıflara girerek öğretmen ve öğrencilerle uzun süre sohbet etti, öğrencilerin masa tenisi oynama isteklerini de geri çevirmeyip onlarla maç yapan Kaymakam Balcı, Diyabet ve koah günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen spor faaliyetlerinde başarılı olan öğrencileri de birer başarı belgesi takdim edip, başarılarının devamını diledi.