Nevşehir Milletvekillerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ye giden Ürgüp Ticaret Odası heyeti, Nevşehir Milletvekilleri ile bir araya gelerek görüştü.

Ürgüp , Nevşehir ve Türkiye ekonomisinin konuşulduğu ziyaretlerde Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın , Ürgüp Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Heyet adına milletvekillerine “hayırlı olsun” dileklerini ileten Aydın, milletvekilleri ile sürekli temas halinde olduklarını söyleyerek, il, bölge ve ülke gündemi ile ilgili konularda sağladıkları destekler dolayısıyla milletvekillerine teşekkür etti.  

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve Ürgüp Ticaret Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise her türlü istek ve sorunları kendilerine iletebileceklerini, konularla ilgili çalışmaları hemen başlatabileceklerini söyledi.

Ziyaret sonrası Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Nevşehir Milletvekillerine yanlarında getirdikleri hediyelerini takdim ettiler.