Ürgüp Ülkü Ocağı 2500 Kitap Topladı
Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun Akyol 17 Temmuz 2013’da başlatılan ‘’Eğitime Destek, Kitap Toplama’’ kampanyasının tamamlandığını ve kampanyada 2500 kitap topladıklarını belirtti.

ÜRGÜP ÜLKÜ OCAĞI
Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun AKYOL yaptığı açıklamada, 17 Temmuz 2013’da başladığımız ‘’Eğitime Destek, Kitap Toplama’’ kampanyasını tamamlamış bulunuyoruz. Türkiye genelinde birçok ilden kargoyla kitap geldi ve bu bizleri çok mutlu etti. Türklüğün en önemli unsurlarından biri olan paylaşma ve yardım duygusu bugün bir kez daha gözler önüne serildi.
Bizleri gerek Nevşehir’in ili ve ilçesinden üşenmeden koli koli kitaplar getiren, gerek Türkiyemizin bir çok ilinden arayan kampanyamıza destek olan ve bu kısa sürede yaklaşık 2500 kitaba ulaşmamızı sağlayan vatandaşlarımıza, Ürgüp Ülkü Ocağı ve Kitapların ulaşacağı yeni sahipleri adına teşekkür ediyorum, Allah bu önemli kampanya’ya karşı duyarlı olan ve emeğini esirgemeden destek olan tüm vatandaşlarımızdan razı olsun.
Oytun AKYOL
Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı
İlgili Galeriler