6964 sayılı ziraat odaları ve ziraat odaları birliği kanununa göre Ürgüp Ziraat odası 2014 yılı sonunda yapılan delege seçimlerinin ardından bugün de Ürgüp Ticaret Odası toplantı salonunda genel kurulu yapılıyor.

Mustafa Korkmaz Güven Tazeledi...

Mevcut Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz’ın faaliyet raporunu ve çalışmalarını anlattığı sunumunun ardından seçim yapılıyor. Yapılan seçimle belirlenen genel kurul, ziraat odası başkanını ve yönetim kurulunu belirleyecek.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı için Mevcut Başkan Mustafa Korkmaz ile bu dönem aday olan Mehmet Karaca için seçim yapılıyor.

Yapılan seçimlerin Ürgüp için hayırlı olmasını dileyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da Ticaret Odasına giderek iki adaya da başarılar dileyerek yeni genel kurulun ve yönetim kurulunun hayırlı olmasını diledi.

6964 sayılı ziraat odaları ve ziraat odaları birliği kanununa göre Ürgüp Ziraat odası 2014 yılı Aralık ayında yapılan delege seçimlerinin ardından bugün de Ürgüp Ticaret Odası toplantı salonunda genel kurulu yapıldı.

Mevcut Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz’ın faaliyet raporunu ve çalışmalarını anlattığı sunumunun ardından seçime geçildi.

2 adayın yarıştığı seçimlerde 48 delege oy kullandı. Mevcut Başkan Mustafa Korkmaz 28 oy alırken Mehmet Karaca 18 oy aldı, 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Mevcut Başkan Mustafa Korkmaz seçildi.

Mustafa Korkmaz yaptığı açıklamada “Ziraat odasının genel kurulu yapıldı 48 delegemiz vardı. Delege arkadaşlar oylarını kullandı tercihleri bizden yana oldu kendilerine teşekkür ediyorum bundan sonra oluşan yönetim ve meclis ile birlikte ziraat odamızı daha güzel bir yere getirmeyi planlıyoruz.” dedi