Ürgüp İlçesi Sivritaş Mahallesi'nde yaşayan mahalle halkı düşük voltaj nedeniyle zor anlar yaşıyor. Düşük voltajdan dolayı çok zaman elektrikli cihazlarının çalışmadığını hatta cihazların bozulduğunu söyleyen mahalle halkı sorunlarına çözüm bulunmasını istiyor.


'HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ' diyerek düşük voltaja isyan ettiler...
 

Defalarca Medaş A.Ş’ye şikayet dilekçelerini ilettiklerini belirten mahalle sakini “ hangi devirde yaşıyoruz”, evdeki lamba bile doğru dürüst yanmıyor. Artık her şey elektrikle çalışıyor. Düşük voltajdan dolayı buzdolabı, televizyon, bilgisayar sürekli arıza yaptı. Servis ücretleri de cebimizden gidiyor.” Dedi.

Bir Mahalle sakini ise; “Havalar soğudu haliyle insanlar ısınmak için artık çoğunlukla elektrik tüketimine yöneldi. Sivritaş mahallesinin çoğu voltaj düşüklüğünden şikayet ediyor. "Bir süreden beri mahallemizde ciddi voltaj düşüklüğü yaşıyoruz. Bu nedenle tedirgin durumdayız. Çünkü elektronik cihazlarımızın bozulması söz konusu. Haliyle bir sakatlık yaşamayalım diye fişlerini çekiyoruz. Ama kesin çözüm bulunması gerekir. Bunun için gereken yerlere şikayet dilekçelerimizi ilettik, fakat bu konuda herhangi bir çalışma başlatılmadı.” Dedi.

Haber: Şerif Taşer 7 KAPİMED