Ürgüplü hayırsever TEMEL ailesi Ürgüp için bir ihtiyacı gideriyor.

Ürgüp Belediyesi tarafından restorasyon çalışmalarına başlanan tarihi H.Mustafa Ağa Camii'nin yan tarafına Ürgüplü TEMEL ailesi tarafından yaptırılan şehir tuvaleti, şadırvan ve bebek bakım odasının yapımına başlanarak temeli atıldı.

Temel atma programında konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, H. Mustafa Ağa Camiinin uzun yıllardır ihtiyacı olan sağlıklı bir abdesthane ve tuvalet ihtiyacı işi yüklenerek Belediyeye destek olan TEMEL ailesine teşekkür etti.

Ürgüp'e gelen yerli yabancı misafirlerin tuvalet ihtiyacı için caminin yanına geldiğini ama caminin bir tuvaletinin bulunmaması nedeniyle uzun yıllardır beklenen önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Fahri Yıldız, bu büyük ihtiyaç doğrultusunda Bekir, Alper ve Tanfer TEMEL'e Rahmetli Hacı Mehmet TEMEL'in hayrına yaptırdıkları bu önemli iş için teşekkür ediyorum. dedi.

Başkan Fahri Yıldız'dan sonra konuşma yapan İlçe Kaymakamı Alper Balcı, Temeli atılan işe öncülük eden Belediyemize ve hayırsever TEMEL ailesine teşekkür ediyorum. Böyle bir ilçede Kaymakamlık yaptığım için mutluyum, gururluyum. dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek şehir tuvaleti, şadırvan ve içerisinde Ürgüp'e gelen misafir bayanların rahatlıkla kullanabileceği bebek bakım odasının bulunduğu alanın temeli atıldı.