Ürgüp yine farkını gösterdi, teröre karşı tek yürek tek bilek oldu.
 
Sosyal medyada duyurusu yapılan, Kaymakamlık önderliğinde düzenlenen yürüyüşe her kesimden insan tek bir ağızdan terörü ve yandaşlarını lanetlemeye geldi.
 
17:00'de Cumhuriyet meydanında toplanan binlerce kişi ellerinde Türk Bayraklarıyla terörü kınadı, şehitlere rahmet okudu.
 
Kayseri Caddesinden Hükümet konağı önüne kadar sloganlar eşliğinde yürüyen kalabalığa Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, CHP İlçe Başkanı Bekir Demir, MHP İlçe Başkanı Mustafa Öz, STK Başkanları, Oda Başkanları, Memur, Amir, Muhtar, Çiftçi binlerce vatandaş katıldı.
 
Hükümet konağı önünde saygı duruşu ve istiklal marşınan ardından Musalla Camii İmam Hatibi Muhittin Macit tarafından yapılan duaya binlerce insan amin dedi.
 
Son olarak İlçenin sevilen Kaymakamı Alper Balcı, "Kıymetli Ürgüplüler, Ürgüp Kaymakamı olarak sizlerden gurur duyuyorum. Biz Ürgüp olarak biriz, siyasi parti başkanlarım burda, stk temsilcilerim burda, Ürgüp farkını yine gösterdi, Ürgüp halkı burada, Ürgüp farkı burada hepinizden Allah razı olsun. 14. yılında 7. görev yerim Ürgüp farklılıklarını gösterdiği için sonsuz şekilde mutluyum. Ürgüp vatan sevgisini gösterdiği için teşekkür ediyorum. Ürgüp farkını göstererek aynı olgunlukla dağılmanızı rica ediyorum." dedi.
 
Kaymakam Balcı'nın konuşmasını "Ne Mutlu Türk'üm diyene!" sloganları ve Ürgüp seninle gurur duyuyor sloganlarıyla bitirdi.
 
Olaysız bir şekilde dağılan binlerce kişi, Ürgüp sokaklarında bayraklarla süsledikleri araçlarıyla konvoy düzenledi.