Her yıl 14 Mart tarihinde kutlanan ’Tıp Bayramı’ kutlamaları kapsamında Ürgüp Devlet Hastanesinde tıp bayramı kutlama programı düzenlendi.
Hastane yemekhanesinde düzenlenen programa Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Ayhan Ceran ve Devlet Hastanesi personeli katıldı.
Sağlık sektöründe çalışmanın önemine değinen Başhekim Ayhan Ceran yaptığı konuşmada tüm personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını ifade ederek, özveri gerektiren sektörü seçerek bu doğrultuda çalıştıkları için hastane personeline teşekkür ettiğini ifade etti.
Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise Ürgüp Devlet Hastanesinin kendisi açısından önemini ifade ederek 1955 yılında doğduğu Ürgüp Devlet Hastanesinin Kadın Doğum uzmanı tarafından isminin verildiğini dile getirerek tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladığını söyledi.
Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ise annesinin ve eşinin sağlık personeli çalışanı olduğunu söyleyerek, ne tür zorluklar yaşadığınızı biliyorum, vardiyeli çalışmanın zorluğunu biliyorum, sizlere tüm milletimiz adına teşekkürlerimi sunuyor 14 Mart tıp bayramınızı kutluyorum. şeklinde konuştu.
Program, hazırlanan slaytların izleyicilere sunumu ve çeşitli ikramlarla sona erdi.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.