NEVBİAD Üyelerinden JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Vejni BÜYÜK tarafından Nevşehir'de dün düzenlenen törenle hizmete giren Enrico Zanieri giyim mağazasını ziyaret eden Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan hayırlı olsun dileklerini iletti.

NEVBİAD Üyesi ve JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni BÜYÜK ile bir süre sohbet eden Vali Ceylan, mağazayı gezerek Nevşehir'e yaptığı bu güzel yatırım için kendilerine teşekkür etti.

Enrico Zanieri giyim mağazası sahibi Vecni Büyük ise, " Vali Ceylan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Enrico Zanieri markasını Nevşehirimize getirdiğimiz için mutluyuz. Üç katlı olan mağazamızda mevsimlik ve yazlık giysiler ve açılışa özel indirimlerimiz var. İşyerimizde 7 personel ile halkın hizmetine mağazamızı açtık. Her kesime hitap eden fiyatlarımız var. 1 Nisan'a kadar bu fiyatlarımız devam edecek" dedi. 

Büyük ; Mağazamızda 2016 yaz kolleksiyununu "Laleli Ürgüp ve Nevşehir halkına" aynı anda sunmuş bulunuyoruz. Enrico Zanieri markasını Nevşehire kazandırdığımız için gururluyuz. Nevşehir'e hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Günün anısına çekilen fotoğrafla ziyaret sona erdi.