NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Gazeteciler Federasyonunun 50. Başkanlar konseyi dolayısıyla ilimizde bulunan Gazetecilere Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan tarafından yemekli davet verildi.

Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Tesislerinde düzenlenen davete başta Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan olmak üzere, TGF Başkanı Yılmaz Karaca, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Özel Kalem Müdürü Nurettin Öğünlü, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haydar Güneyli, Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tevfik Ekici, TGF Yönetim Kurulu üyeleri, Çok sayıda ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Gazetecilik mesleğinin daha iyi bir konuma getirilmesi aşamasında zaman zaman düzenlenen toplantılarda mesleğin itibarının yükseltilmesi ve meslek mensuplarının daha bir kariyer elde edebilmesine yönelik kararlar alındığına dikkat çekti.

Ekici, Nevşehir’de düzenlenen 50. Başkanlar konseyi toplantısının bu aşamada da büyük önem taşıdığının altını çizerken, Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çekti.

Türkiye’nin Kültür Şehri Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de 10 yıl önce yine önemli gördükleri bir toplantıya Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak imza attıklarına işaret eden TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Federasyon olarak Nevşehir’in daha fazla insan tarafından tanınması, tanıtılması için gazeteciler federasyonu üyelerinin görevi olduğunu dile getirdi.

50. Başkanlar Konseyi Toplantısına destek veren Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan başta olmak üzere Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ve diğer destekçilere de teşekkür eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca, etkinliğe emeği geçen tüm gazetecilere de teşekkürlerini sundu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50. Konsey Toplantısının Nevşehir’de düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ankara’da, Diyarbakır’da, Şırnak’ta meydana gelen terör olaylarını kınadı.

Bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağına inandığını da sözlerine ekleyen Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, düzenlenen davete katılan tüm gazetecilere de teşekkür etti.