Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajda bütün Nevşehirlilerin ve İslam âleminin Rahmet ayını kutladı.
MHP Nevşehir, on bir ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Nevşehirlilerin ve bütün İslam âleminin Ramazan’ını tebrik etti.
Milletvekili 
Varol mesajında, “Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayını bir kez daha idrak edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İslam âleminin büyük bir özlemle beklediği Ramazan-ı Şerif bütün bereketi ile yüreklerimizde mutluluk ve manevi coşkulara sebep oluyor. Ramazan oruç ayıdır, Kur’an ayıdır. Bu ayda kuracağımız iftar sofralarımızı yetim, öksüz, fakir ve yoksullarla paylaşalım. Paylaşma ayı olan Ramazan ayında sadakalarımızla, zekâtlarımızla, maddi ve manevi yardımlarımızla, yoksul ve muhtaç kimselere yardım yapalım” dedi.
Ramazan ayının dolu dolu geçmesini temenni eden MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran rahmet ayı Ramazan’ın ülkemize de hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.