Nevşehir'i Erkekler 3.Voleybol Liginde temsil eden Kapadokya Ürgüpspor deplasmanda Kayseri Develisporu 3-1 yenerek 3 puanı almayı başardı.

Pazar günü Kayseri Develi’de oynana maçta, ilk maçta galibiyet hesabı içinde giden gençlerin mücadelesi görülmeye değerdi. Bütün bir hafta boyunca bu maça hazırlanan voleybolcular emeklerinin karşılığını 3-1 yenerek aldılar. İlk maçta kendi evinde 3-2 kaybeden Kapadokya Ürgüpspor böylece rövanşıda almış oldu.

İlk sete tutuk başlayan oyuncular bu seti kaybettikten sonra kendilerine geldiler ve 2.setten itibaren özellikle orta oyuncuları Taygun NARİN ve Ahmet Can ÇETİNER’in blok sayılarıyla rakip takımın hücum gücünü tamamen kırdılar. Savunmada rakip takımın en etkili ve tecrübeli oyuncusu Sami’yi durdurmayı başaran orta oyuncular yine ortadan yaptıkları hücum sayılarıylada bu galibiyetin en önemli pay sahibiydiler. Köşelerde oynayan Emirhan, Altay ve İsa’da etkili hücumlarla rakibin savunma direncini kırarak galibiyetin mimarlarından oldular.

Bu galibiyetle ligde sıralamasını korurken puanını 21’e çıkaran takım, önümüzdeki hafta ligin son maçı olan Sorgun Gençlik ile Ürgüp Kapalı Spor Salonunda Pazar günü saat 14:00 ‘da karşılaşacak. Sezonun son maçınıda galibiyetle kapatmak isteyen Kapadokya Ürgüp Spor bu maçta tüm voleybol severleri salonda görmek istiyor.