NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Yabancılar İçin Türkçe kursu açılacak.

Kursa Ön kayıt için Kursiyerlerin Başvuru Formu doldurularak [email protected] adresine gönderilmeleri gerekiyor.

Kursiyerler Nevşehir Üniversitesinin tüm kurallarına uymakla yükümlüdürler. Kurslarla ilgili iş ve işlemler NEÜ TÖMER Yönetmeliği, Yönergesi ve Yönetim Kurulu kararlarına göre yürütülür.

Kesin kayıt için kursiyerlerden 2 adet vesikalık fotoğraf, Üniversite tarafından onaylı pasaport kopyası, ücretin yatırıldığına dair belge istenir.

Merkezde kurslara devam zorunludur. Öğrenciler, derslerin en az %80’ine devam etmekle yükümlüdürler. Devamsızlıkları toplam ders saatinin %20’sini aşan öğrenciler, dönem sonu sınavına katılamaz ve başarısız sayılırlar. Öğrencilerin alacakları sağlık raporları derse devam sürelerinin hesabında dikkate alınmaz. Programın tamamına devam eden kursiyerlere NEÜ onaylı sertifika verilecektir. Sertifikalarımız YÖK tarafından tanınmakta. Ücretler her kurun başında ödenmeli ve ücretin ödendiğine dair dekont NEÜ TÖMER Müdürlüğüne teslim edilmelidir. Bankaya yapılan kurs ücreti ödemelerinde dekontlara mutlaka katılımcı adı, katıldığı kursun adı ve kaçıncı taksit olduğunun yazdırılması gerekmektedir. Çeşitli nedenlerle kursa gelemeyen kursiyerlerin yatırdıkları kurs ücretleri geri verilmez. Belirlenen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler. NEÜ TÖMER’in düzenlediği kurslara kayıt olan kişilere, resimli ve onaylı geçici öğrenci kimlik belgesi verilir. Kurs Koordinatörlüğü gereken durumlarda program yeri ve saatlerinde değişiklik yapabilir. Değişiklikler katılımcılara en az 24 saat önceden e-postayla bildirilir.