Yıkarak bozarak değil yaparak tamir ederek düzelterek gelin Milletin yanına… o Yüce millet ki sizleri baş tacı yaptı.O millet ki size kucak açtı …Ama eğer unutursanız O Millet de sizi çok çabuk unutur. Ancak  Senin kadar VEFALI senin kadar VEFASIZ olur. O milletin önüne altından halılar sersen,gökyüzünü süslesen, her anlamda maksimum HİZMET getirsen bile o Halkın HİZMETKARI olamassan , gönlünü alamassan , manevi değerlerine sahip çıkmassan, karşısına çıkamassan, sofrasında bulunmassan,çayı kayvesinden yudumlamasan, hele birde ona tepeden bakarsan alimallah Seni Baş tacı yapan aynı millet seni yerden yere vurur…Çok çabukta unutur…

 İşte yaptığımız araştırmalar ve Nevşehirli vatandaşların sesine kulak verdiğimizde ortaya çok ilginç bir realite çıktı.Bakın Nevşehir de vatandaşların ortak söylemleri sonrasında nasıl bir tablo çıkıyor.Ve Nevşehir de vatandaş kendilerini yönetenlerden ne istiyor ne bekliyor...

“Önce Vatandaşın gönlünü yapacaksın sonra hizmetini…”

 

İşte bu açıklama Başbakan Erdoğan’ın Türkiye sınırlarını aşan büyük Sevgi ve saygınlığının en büyük

Sebebi olmuştur…!

Önce Aynaya bakalım sonra da birazcıkta övündüğümüz LİDERİMİZ dediklerimizden  örnek alalım…

Özeleştiri yapmayan eleştirilere açık olmayanların sonu her zaman KAYBETMEK olacaktır.

Bizden sadece bir ufak  Hatırlatma ,Alana ve anlayana…

 

HİZMET ten önce Vatandaşın HİZMETKARI olabiline Ne mutlu!

Ne kadar provokatif bir ifade değil mi; “Hizmetkar Liderlik” ?

 

Oysa niyet çok güzel, çünkü “Hizmetkâr Liderlik” anlayışının temelinde ekip bünyesinde kurulan ilişkilerin niteliği ve kalitesini yükseltmek yatmaktadır.

 

İşte bizim tespit ettiğimiz,Nevşehirli  vatandaşlarımızın alenen dile getirdikleri Nevşehir in en büyük sorunu burada…

 

Bugün klasik, otoriter, baskıcı ve dediğim dedik tarzında güç kullanılarak ve insanların başında demoklesin kılıcını sallayarak onları yönetme veya sosyal düzeni devam ettirmeye yönelik yöneticilik ve liderlik, çağ dışı kalmış olup bütün dünyada yeni liderlik modelleri geliştirilmiştir. Çünkü yukarıda da bahsettiğimize benzer bütün araştırmalar göstermektedir ki, klasik yöneticilik anlayışını kullanan yönetici astlarının kalbini, zihnini ve ruhunu satın alamamaktadır.

 Tüm seçilmiş ve atanmışların bu konuya böyle bakmalarını diliyoruz ve bekliyoruz...

Günün sözü:

Nevşehir Milletvekillerimizin 3’üde Birbirleriyle olan ve olması gereken uyumu,Sürekli Vatandaşların yanında yer alması ile halkın özlem duyduğu bir model ile adeta  tarih yazıyor.Açıkcası seçimlerden bugüne Her hafta sonu köy köy ilçe ilçe belde belde sokak sokak adımlayarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını sizlerle de çoğu zaman paylaşıyoruz.Bu konuda Nevşehir Milletvekilleri için bir tek söz söyleyen ya Nevşehir de yaşamıyor yada Nevşehir den bi haber veya Kasıtlı ve art niyetli oldukların çok rahat söyliyebiliriz. 

Peki Nevşehir de ,Doğrusu yanlışı ile Hizmet adına çalışmasına rağmen vatandaşın gönlünü kazanamayan KİM ???

Sorusuna ise verilebilecek Tek Cevap  
"ALİM OLAN ANLAR"... Herkes boy aynasına iyi baksın vijdanının sesini dinlesin çok aramadan bulurlar...