3. sınıf öğrencisi iken serseri bir kurşunla felç olan Fadime Soyer, yatalak anne ve babasına bakarak örnek bir davranış sergiliyor.

Yatalak olan annesine 5 yıl baktım beş yılın ardından annemi kaybettik. 6 kardeşiz annem vefat ettikten sonra yüksek tansiyondan dolayı babam felç geçiren babama da 3 yıldır bakıyorum diyen 41 yaşındaki Soyer; “Okula giderken sokakta beline isabet eden bir kurşun ile omuriliğinin parçalanması sonucu felç geçirdim. Belimden aşağısını hissetmiyorum ve ayaklarımı kullanamıyorum 32 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı yaşıyorum” dedi...

Annesi Şerife Soyer'in 2004 yılında şeker hastalığı nedeniyle felç olduğunu ve 5 yıl yatağa bağımlı yaşadıktan sonra hayatını kaybettiğini anlatan Soyer, şunları kaydetti:

BABAMI KİMSEYE EMANET EDEMEM

Babasının Bağ-Kur'dan emekli olduğunu belirten Fadime Soyer; “3 ayda bir engelli maaşı alıyorum. Maddi anlamda çok büyük bir sıkıntı yaşamıyoruz ama benimde yaşım ilerlediği için ihtiyaçlarımızı gidermede sıkıntı yaşıyoruz. Arkadaş ve akrabalarının babasını bakımevine yatırmayı teklif etmelerine rağmen kesinlikle kabul etmedim. Belki kendim de bakıma muhtacım ama asla babamı başkasına emanet edemem. Allah bugünlerimizi aratmasın. Halimize çok şükür. Yürüyemesem de elim tutuyor. Hem kendi hem de babamın ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum. Ömrüm yetene kadar da babama bakmaya devam edeceğim" diye konuştu.