Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yazıhüyük Belediye Başkan Adayı Cengiz Çavdar,Ring,Beton Köşk,yeraltı çalışmaları ve trafo bölgeleri tesis edilerek projemiz tamamlanma aşamasına gelmiştir dedi.
Yaıhüyük Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR Yazıhüyük Kasabamıza yaklaşık 2 milyara yakın projemize yardım yapıldığını ve ilgili mütahidin çalışmalara aralıksız olarak devam ettiğini belirterek Hükümetimizin tüm yetkililerine Teşekkürlerini belirtmişlerdir.

MEDAŞ Toplantısında konu gündeme gelmişti:

MEDAŞ Bölge Toplantısı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla  KONYA Dedeman Otel'de gerçekleşti. Düzenlenen bölge toplantısında elektrik dağıtımında yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Konya'ya gelen Bakan Taner Yıldız bölge toplantısında bölge illerinde(Aksaray ,Karaman,Kırşehir,Konya,Nevşehir ve Niğde) elektrik dağıtımında meydana gelen sıkıntıları tüm taraflarından dinledi.

Toplantıya Konya Valisi Aydın Nezih DOĞAN,Nevşehir Valisi Abdurrahman SAVAŞ,Aksaray Valisi Selami ALTINOK, Kırşehir Valisi Özdemir ÇAKACAK, Niğde Valisi Alim BARUT ve Karaman Valisi Murat KOCA, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER, Nevşehir Milletvekillerimiz ve 6 ilin milletvekilleri,Ak Parti İl  ve İlçe Başkanları, Derinkuyu Ak Parti İlçe Başkanı Serdal PALA, İl,İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve MEDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Ayhan YAVRUCU, MEDAŞ Genel Müdürü Önder KAZAZOĞLU ve TEDAŞ Genel Müdürü Haşim KEKLİK'in katılmış olduğu Bölge toplantısına Yazıhüyük Belediye Başkanımız Cengiz ÇAVDAR'da katılmışlardır.

Toplantı sürecinde Belediye Başkanımız Cengiz ÇAVDAR Yazıhüyük Kasabamızda Elektrik şebekesi değişimi projesinin hazırlandığını ve yatırıma  alınması hakkında yetkililere gerekli bilgi ve belgeleri sunmuşlardı.Projemizin Gerçekleşmesinde emeği ve katkısı bulunan Nevşehir Milletvekillerimize ve Medaş yetkililerine Teşekkür ederiz....