2009 yılı Ağustos ayından bu yana  Avanos Kaymakamlığı görevini yürüten Aylin Kırcı Duman'ın Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanması ve dün akşam saatlerinde Avanos'taki görevinden ayrılmasının ardından yerine atanan Eski Hacıbektaş Kaymakamı Mustafa Eldivan bugün Avanos Kaymakamlığı görevine başladı.

Nevşehir Hacıbektaş İlçe Kaymakamlığını başarıyla tamamladıktan sonra Balıkesir Havran Kaymakamlığına atanan ve Havran´da 10 ay görev yaptıktan sonra da Avanos'a atanan Kaymakam Mustafa Eldivan'ı Hükümet Konağı girişinde kendisini bekleyen protokol karşıladı. Buradaki kısa tanışmanın ardından makamda devam eden tanışma merasiminde Garnizon Komutanı Serkan Kocamanoğlu, Avanos Emniyet Müdürü Ahmet Tutal, Avanos Malmüdürü Ahmet Tanrıverdi, Avanos Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kerem Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Muammer Alkan, Nüfus Müdürü İbrahim Ertürk,  Müftü Mehmet Emin Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Yıldırım, Ömer Cerit bazı muhtarlar ve vatandaşlar bulundu.

 

Yeni Avanos kaymakamı Mustafa Eldivan tanışmanın ardından bundan böyle tüm gücüyle Avanos için çalışacağını söyledi.

 

Mustafa Eldivan Kimdir?

 

Mustafa ELDİVAN 12.04.1972 tarihinde Kayseri de doğdu. Ortaöğrenimini İncesu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 05.01.1999 da Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. Sırasıyla Mecitözü, Gülnar, Kıbrıscık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Dokuz ay süreli mesleki ve lisan eğitimini İngilterenin Nottingham şehrinde Nottingham Üniversitesinde tamamlayan kaymakamımız , Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde "6-7 Eylül Olayları Işığında Türkiye’nin Azınlık Politikası ve Yansımaları" konusunda da yüksek lisans çalışması yapmıştır. Kemaliye, Doğanşehir, Hacıbektaş ve Havran Kaymakamı olarak görev yapan Eldivan 29.08.2012 tarihinde Avanos Kaymakamı olarak göreve başlamıştır. Kaymakamımız evli ve 2 çocuk babasıdır.