AK Parti Kavak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Celal Yiğit, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar’ın emekliliğe ayrılması nedeni ile “Vefa Ziyaretinde” bulundu.

Günün anlam ve önemi ile ilgi konuşmalarını yapmadan önce AK Parti Kavak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Celal Yiğit, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar’a ve Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Akgüller’e plaketlerini taktim ederek, fotoğraf çektirdiler.

Genel Sekreter Tatar, uzun zamandır arkadaşlıklarını koruduğu Celal Yiğit hakkında duygu ve düşüncelerini şu sözler ile ifade etti;

“Öncelikle buraya kadar teşrifte bulunan çok değerli Kavak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Celal Yiğit’e bu narin jestinden dolayı çok teşekkür ederim. Her zaman şahsıma ve çalıştığım ekip arkadaşlarıma çok büyük katkı ve destekte bulunmuştur.

Celal Yiğit Kavak halkına, hiçbir siyasi ve maddi imkân ayrımı gözetmeksizin hizmette bulunmuştur. Celal Başkan’ın en büyük özelliklerinden biri de yorulmak durmak nedir bilmez. Bu yorulmayan, dik, dinamik kişiliğinden dolayı da bizlerden istekleri bitmez. Kasabasına hizmet için kendini adayan Celal Başkan’ın istekleri bizim için her zaman görev niteliğinde yer almıştır.

Celal Yiğit, benim her zaman kardeşim ve sırdaşım idi. Ve ben söz veriyorum fahri olarak Kavak Belediyesinin danışmanlığını üstleneceğim, elimden ne geliyorsa desteklerimi eksik etmeyeceğim.”

Diyerek sözlerini tamamlayan Tatar, konuşma sırasını Celal Yiğit’e teslim etti. Her zaman birbirlerinin yanında bulunduklarını belirten Celal Yiğit, Tatar’a karşı duygu ve düşüncelerini şu cümleleri kullanarak belirtti;

“Öncelikle Genel Sekreterimiz Abdulkadir Tatar’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ve şükranlarımı borç bilirim.

Şahsıma ve kasabama büyük ilgi ve alakasını hiç eksik etmedi. Biz Kavak Belediyesi ve Kavak Halkı olarak kendisinden her zaman memnun kaldık ve kalacağız. İsteklerimizi hiçbir zaman geri çevirmedi ve itina ile yaptığımız her işin arkasında bulundu. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Kendisini kardeşim, sırdaşım ve yoldaşım olarak gördüm. Umarım sivil hayatta da aynı samimiyet ile güzel hizmetlerin altına imzalarımızı atacağız. Kendisi ve ekibi harika bir çalışma aşkı ile dolmuş ve bu çalışma aşkını etrafındakilere de aşılamıştır.

Hayatının geri kalanında başarılar dilerim. Rabbim Sayın Genel Sekreter Abdulkadir Tatar’a sağlık, sıhhatli ve uzun ömürler nasip etsin.”

Diyerek sözlerini tamamlayan Celal Yiğit’e, Abdulkadir Tatar şu kelimeleri kullandı;

“Sivil hayatımda da Kavak Belediyesinin Fahri Danışmanlığını üstleneceğim ve dostluğumuzu bir omur sürdüreceğiz” dedi.