Kapadokya yılın en iyileri Anadolu kent ödülleri zirvesinde İHH (i nsani yardım vakfı ) yılın en iyi sosyal sorumluluk ve yardımlaşma ödülüne layık görüldü.. Kapadokya’nın oskarları olarak da bilinen ve FİB Ajans Organizasyon ve fibhaber.com tarafından düzenlenen Anadolu’nun en prestijli ödül töreni “Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi Ödül Töreni”nin bu yıl 7’incisi gerçekleştirildi.

Farklı kategorilerde verilen ödüller, seçici komite ve yapılan anketler sonucunda belirlendi. 2012 yılının spor, sanat, siyaset, iş dünyası, bürokrasi, ve medya ve sivil toplum..alanlarında başarılı hizmetlere imza atan kişi, kurum ve kuruluşları alkışlamak ve çalışmalarından dolayı ödül alacak kişi ve kurumların taltif edilmesinin amaçlandığı programda yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Kapadokya  lykia lodge Kapadokya hotelde yapılan ödül törenine çok sayı da davetlinin katılımıyla ödüller sahiplerini buldu. Fib ajans’ın organize ettiği Kapadokya yılın en iyileri Anadolu kent ödülleri zirvesinde yılın en iyi ‘’sosyal sorumluluk ve yardımlaşma ödülü’’ne layık görülen  İHH (insani yardım vakfı ) ödülünü İHH Genel başkan yardımcısı SAİT DEMİR beyefendiye , AK PARTİ  NEVŞEHİR MİLLET VEKİLİ SAYIN EBUBEKİR GİZLİGİDER takdim etti. Daha öncede Sait Demir beyle TÜRKİYE - BANGLADEŞ DOSTLUK GRUBU BAŞKANI  AK PARTİ MİLLET VEKİLİ Sayın Ebubekir Gizligider BENGLADEŞ ZİYARETLERİNDE de İHH ( insani yardım vakfı ) GENELBAŞKAN  yardımcısı SAİT DEMİR beyle incelemelerde bulunarak Bengladeş ve Arakan konusunu Türkiye gündemine taşımışlardı.

FİB ajans genel koordinatörü Fikret Çapacı ‘’SURİYEYE, Arakana ve mazlum, mağdur bir çok yere yardım elini uzatan İHH İNSANİ YARDIM VAKFI  hala mazlumlara el uzatmaya devam ediyor..çalışmalarını takdirle takip ediyoruz.. yardım çalışmalarından dolayı İHH ( İNSANİ YARDIM VAKFI ) yalnız bırakılmamalı ve daha güçlü bir şekilde destek olunmalıdır ‘’’dedi