15 Temmuz Darbe Darbe girişiminin yaşandığı akşam Nevşehir'de vatandaşlar panik halinde bir taraftan Herkes ne olup biteceğini merakla bekliyorken bir taraftanda benzin istasyonlarına akın ettiler. Fakat ne yazıkki bazı istasyonların kapalı olması yada benzin satışı yapmaması üzerine sıkıntı yaşayan vatandaşlar çareyi Nevşehir'de faaliyet gösteren ve açık olan diğer Benzin istasyonlarına gitmekte buldu.

İşte O tarihi günde vatandaşları mağdur etmeyip satış gerçekleştiren  'Zirve Akaryakıt Benzin istasyonu" nda uzun kuyruklar oluştu.

Ahmet Rasim Salaş, 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından Nevşehir'de yaşanan akaryakıt sıkıntısı üzerine, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için 'Zirve Akaryakıt Benzin istasyonu'nda "Kesintisiz Hizmet" sağlandığını belirtti.

15 Temmuz Darbe girişiminin yaşandığı sıcak saatlerde benzin istasyonlarına akın eden vatandaşların mağdur edilmemesi için talimat veren Zirve Akaryakıt Benzin istasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Rasim Salaş , Çalışanlarına Bu zor günde istasyonumuzu sabaha kadar açık tutacaksınız ve benzin bitene kadar satışınıza devam edeceksiniz bu zor dönemde halkımızı kesinlikle mağdur etmeyeceksiniz talimatı verdi.  Bunun üzerine Zirve Akaryakıt Benzin istasyonu önünde müthiş bir kuyruk oluşması dikkat çekti. Aracı olanlar, sabaha kadar ne olup biteceğini bilmediği için araçlarının depolarını doldurdular.


 Zirve Akaryakıt Benzin istasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Rasim Salaş'a teşekkür eden Nevşehirli vatandaşlarımız, Böylesine hassas bir günde Halkımızın yanında olan firmanıza sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

ZİRVE AKARYAKIT
Aksaray yolu üzeri 3.km
Nevşehir