AK Parti'nin kurucu üyelerinden ve Kavak kasabasının sevilen yüzü İş insanı Yüksel Hamit Doğan, Mahalli İdareler Seçimlerinde Kavak Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti’den Kavak Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İş insanı Yüksel Hamit Doğan, resmi başvurusunun ardından dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

Kavak eski Belediye Başkanı Celal Yiğit, Kavak AK Parti Belde Başkanı Kadir Doğan, Kavak önceki dönem Belde Başkanı Ahmet Soylu, Kavak önceki dönem Belde Başkanı Yusuf Erdoğan ve kalabalık bir topluluk ile birlikte AK Parti Nevşehir il teşkilatına giden Doğan, "Kavak'ın geleceği için bende varım" dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek, Kavak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Yüksel Hamit Doğan başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'ya teslim aldı. Özkaya teslim alırken "Tüm halkımıza ve kasabamıza hayırlara vesile olması dileğiyle" dedi.

Müracaat evraklarını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'ya teslim eden Yüksel Hamit Doğan’ı çok sayıda sevenleri de yalnız bırakmadı.

Hamit Doğan başvuru sonrasında yaptığı açıklamada; "Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın liderliğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için doğup büyüdüğüm Kavak Beldemize, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işlemek adına. AK Parti’mizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk adımımı attığımı değerli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda, Hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin." dedi.

Yüksel Hamit DOĞAN kimdir ?

Yüksel Hamit DOĞAN , 01.01.1975 yılında Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak Kasabası'nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kavak Kasabası'nda tamamladı. Askerlik görevini istanbul Gata Hastanesinde yaptı. Uzun yıllar inşaat  sektöründe çalıştıktan sonra kendi işim olan, yer altı doğal soğuk hava depoculuğu işine başladı. Hâlâ bu sektörde faaliyet göstermektedir.

2002 yılında AK Parti Nevşehir Kavak beldesi kurucu üyeliğinde bulundu. 2018 yılında Kavak Kasabası Ak Parti belde başkanlığı görevini yerine getirdi. 2019 yılındaki yerel seçimlerde beldemizden Ak Parti aday adayı oldu. Evli 3 Çocuk Babasıdır.

Nevşehir AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Kavak Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Yüksel Hamit Doğan'ı tebrik ederken, "Partimize hayırlı olsun" dedi.