Günümüzde binaların sürekli olarak yenilenmesi sonucu asansör vazgeçilemez bir ihtiyaç olmuştur. Bu nedenle asansör bulunan bütün binaların aylık bakım yaptırması gerekmektedir. Bakımların iş güvenliğine uygun şartlarda ve profesyonel teknik elemanlar tarafından yapılması oldukça önemli bir husustur. Büyük şehirlerde birden fazla bu alanda hizmet veren firma olması nedeniyle insanların tercih açısından kararsız kalmaları doğal olarak oluşan durumlar arasındadır. Güvenilir ve kaliteli hizmet veren şirketlerin referansları ve çalıma yapılan alanlar araştırıldığında seçim daha kolay olacaktır. Kocaeli asansör firmaları arasında köklü bir birikime ve tecrübeye sahip olmasıyla bilinen Assen Asansör bugüne kadar yaptığı işlerle her zaman müşterilerini memnun bırakmıştır. Hem kurulum hem bakım gibi birçok alanda hizmet veren etkin personel ve teknik kişiler ile oluşturulan ekipler acil durumlar için de her zaman ulaşılabilir nitelikte bir çalışma sergilemektedir.
Arıza Durumunda Kesintisiz Hizmet Seçeneği
Asansörlü binalarda yaşayan ya da çalışanların iyi bildiği bir durum arıza halinde en kısa sürede müdahale eden firmalar ile çalışmak her zaman için gerekli bir durumdur. Asansör arızalarının belirli bir saati olmadığı için bakım yapan şirket her zaman aktif eleman kadrosuyla bu gibi durumlara müdahale etmelidir. Assen Asansör 7/24 hizmet veren bir firmadır. Bu nedenle gün fark etmeksizin her an sorunlara kısa sürede müdahale edilmesiyle Kocaeli asansör şirketleri arasında en öncü olarak tanınmaktadır. Bütün ilçelere hizmet verilmektedir. Yeni binalar ile uygun fiyatlara kurulum işlemi gerçekleştirilmektedir.  Bu firma kendi alanında en yeni teknolojik ürünler ile sürekli olarak gelişim gösteren ve bakış açısını genişleten bir hizmet ürünü olarak 2012 yılından bugüne kadar çalışmalara devam etmektedir.
Satış Sonrası Servis Hizmeti Devam Eder
Bazı firmalar yalnızca satış odaklı çalışarak sonrasında herhangi bir arıza ya da problem meydana geldiğinde müşteriler ile iletişim sağlamaktan kaçınırlar. Müşteri destekli hizmet veren Assen Asansör satış odaklı çalışan şirketlerin arasında yer almayan ve uzun süreli güven ve karşılıklı anlayış sonucu ürününün ve vermiş olduğu hizmetin arkasında yer alan bir firmadır. Kocaeli asansör sektöründe son dönemlerde oldukça gelişim gösteren illerden birisidir. İstanbul’a yakın olması sebebiyle mevcut olan firmalar da büyümeye hızla devam etmektedir.
Kaynak: http://www.assen.com.tr/