Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında kültür hayatına düzenlediği etkinliklerle katkı sağlayan Kavak Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmadı. 

Kavak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 8 Mart Cuma günü gerçekleşecek.

Kavak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında söyleşi etkinliği düzenliyor. Kavak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Feridun Bağcı’nın talimatıyla düzenlenen etkinliğe ekranların sevilen TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar konuşmacı olarak katılacak. İkbal Gürpınar, 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de Kavak Belediyesi yeni Düğün Salonunda “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşiyle sevenleri ile buluşacak.

Düzenlenecek program hakkında bilgi veren Kavak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Feridun Bağcı; “8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Kavak kasabamızda bir dizi etkinlikler düzenleyeceğiz. Etkinlikler çerçevesinde ekranların sevilen ismi ve aynı zamanda sevilen yazar İkbal Gürpınar’ı Kavaklılarla buluşturacağız. 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de "Mutlu Kadın, Mutlu Toplum" konulu bir söyleşi programımız olacak. İkbal Gürpınar Hanımefendi de bu söyleşide konuşmacı olarak yer alacak. Düzenleyeceğimiz programa herkesi bekliyoruz” dedi. 

Kavak Belediyesi Kadınlar Gününde İkbal Gürpınar’ı konuk ediyor!

Tarih:  8 Mart 2024 Cuma
Saat:  15.00
Yer:  Kavak Belediyesi yeni Düğün salonu

 (Program kadınlara özeldir)