Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabasında toplanan yüzlerce genç yeni yaşına giren AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan adayı Halit Elma için sürpriz doğum günü yaptılar.

AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan adayı Halit Elma dün akşam evinin önünde doğum günü sürprizi ile karşılaştı. Yeni yaşına adım atan Başkan adayı Elma'ya sürpriz yapıp doğum gününü kutlayan gençlerin bu davranışı Elma'yı hem duygulandırdı hemde çok mutlu etti.

Evin önünde sürpriz doğum günü kutlaması

Dün akşam saatlerinde ellerinde cep telefonlarının ışıklarıyla karanlığı aydınlatan ve "Seni Başkan yapacağız, Kaymaklı seninle gurur duyuyor, En büyük Başkan Bizim Başkan" sloganları atan gençlerin sesiyle irkilen Başkan adayı Halit Elma evinden dışarı çıktığında gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Yaptıkları sürpriz doğum günü ziyareti için teşekkür eden Başkan adayı Halit Elma, “Kasabamız gençlerinin bu hoş doğum günü sürprizi beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm Kaymaklı kasabamız halkına teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, iyi ki bizimleler. İnşallah gençlerimiz ile daha nice yolları omuz omuza, el ele yürüyeceğiz” dedi.

Kaymaklılı gençler Elma'nın doğum gününü kutladı

Pastasını Kaymaklılı gençlerle birlikte kesen Belediye Başkan adayı Halit Elma, "Nasıl sizlerle beraber bu yolda yürüdüysek,  bundan sonra da aynı şekilde kararlı bir duruşla yürümeye devam edeceğiz. Allah'ın bize verdiği ömrü sevdalısı olduğumuz Kaymaklı halkımız için tüketmekte kararlılığımız var. Bu kararlılığımızı da sonuna kadar inşallah sürdüreceğiz.  Bizim bütün derdimiz aşkımız, birlik ve beraberlik içerisinde Kaymaklı kasabamızı hak ettiği yerlere taşımak.  Bu konuda kararlılığımız var. Duamız var. Temennimiz var. İşte bu konuda sizler varsınız. Hep beraber bu konuda yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Gençler fotoğraf çektirdi

AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan adayı Halit Elma daha sonra evinini önünde toplanan yüzlerce gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. "Doğum günün kutlu olsun Reis" sloganları atan kalabalık, Başkan adayı Elma'yı  alkışlarla uğurladı.