AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma, yerel seçimlere sayılı günler kala  31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaymaklılı vatandaşlardan Halit Elma'ya tam destek.

Gündüz esnaf ve hane ziyaretlerinde bulunan Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma'nın seçim ofisinde gece saat:23. 30 da bile yaşanan yoğunluk ve teveccüh dikkatlerden kaçmıyor.

Ekip arkadaşları ile birlikte günlerdir sahada çalıştıklarını belirten Başkan adayı Halit Elma “Hangi kapıyı çalsak, hangi mahalleye girsek, belediye başkanlığım döneminde yaptığımız gönül belediyeciliği hizmetlerimizin izleri var. Üzerinden tam 5 yıl geçmesine rağmen, vatandaşlarımızın bize olan sevgisi güveni ve teveccühünün daha da arrtmış olmasını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Biz gönüllere bir daha hiç çıkmamak üzere girmişiz bunu halk söylüyor. Kaymaklılı olmaktan ne kadar gurur duysam azdır. Allah kısmet ederse 1 Nisan sabahından itibaren Nerde kalmıştık? diyerek Kaymaklılı hemşehrilerime hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Şimdi siz söyleyin Kaymaklı'nın bir 5 yıl daha kaybedecek zamanı var mı?” diye sordu.

Gece saatlerinde ellerinde cep telefonlarının ışıklarıyla karanlığı aydınlatan ve AK Parti Kaymaklı seçim ofisi önünde toplanarak "Seni Başkan yapacağız, Kaymaklı seninle gurur duyuyor, En büyük Başkan Bizim Başkan" sloganları atan vatandaşlar Başkan adayı Halit Elma'ya büyük destek verdiler.

Başkan adayı Halit Elma: "Kaymaklı'da Birlik beraberlik mesajı verdi"

31 Mart günü yapılacak seçimlerde AK Parti, CHP, MHP, YRP, İyi Parti ve diğer partilere gönül verenlerinde oylarına talip olduklarını belirten Halit Elma, vatandaşlardan hizmet edecek ekibe oy vermelerini istedi. Elma konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Sevgili hemşerilerim; Bu seçim bir siyasi parti seçimi değil. Elbette her kesin günlünde bir lider, bir siyasi parti vardır, olmalıdır da. Ama bu seçim Kaymaklı'nın kaderini belirleyecek, önümüzdeki 5 yılda hizmet edecek ekibin seçileceği bir seçim. Bu seçim kasabamızın sorunlara Gerçek Belediyecilik mottosuyla çözüm üretecek ekibin seçileceği bir seçim. 

Ben belediye başkanlığı yaptığım dönemde, bir kez bile makamıma gelen kişinin hangi partiden olduğuna, hangi siyasi görüşten olduğuna bakmadım. Göreve geldiğimizde de hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kaymaklı'da yaşayan herkesin belediye başkanı olacağız.  Ben partili partisiz kardeşlerimin de oylarına talibim. Bizler hepimiz Kaymaklı'da yaşıyoruz. Kaymaklı'da hizmet belediyeciliğinin başlaması için herkesin desteğini bekliyorum. Allahın izni ve Kaymaklılı hemşehrilerimizin destekleriyle gümbür gümbür hizmet için geliyoruz. Bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim, hepinizin ayağına yüreğine sağlık.” dedi.

Kendisine destek vermek için seçim ofisi önünü dolduran kalabalığın coşkulu tezehuratlarıyla Başkan adayı Halit Elma, kendisine destek vermeye gelenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.