DOĞALA KÖYÜNDE GELENEKSEL ŞEPE ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ
İlçemiz Doğala Köyünde 30.06.2013 Pazar günü Köy Muhtarlığı ile Merkezi İstanbul'da bulunan Doğala Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 11. Geleneksel şepe şenlikleri düzenlendi. Düzenlenen Şenliklere İlimiz Valisi Sayın Mehmet CEYLAN, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, İlçemiz Kaymakamı Sayın Mithat Can KUTLUCA, İlimiz Vali Yardımcısı Sayın Ünal ÇAKICI, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Abdulkadir TATAR, Belediye Başkanları ile Siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclisi üyeleri, İl ve İlçe Protokolü ile davetliler ve Doğala Köyü vatandaşlarımız katıldılar. Düzenlenen etkinliklerde çeşitli yarışmalar, Protokol konuşmaları ile Başlayan etkinlikler görkemli bir şekilde başlayıp sona erdi.

Doğala ŞEpe Şenliklerine katılan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Doğala Şepe etkinlikleri Derinkuyu bölgemizden ve özellikle gurbetçilerimizin yoğun katılımlarında her yıl düzenleniyor ve bu tür etkinliklere mutlaka katılım için çaba gösteriyoruz.Şepe etkinliklerimiz gibi çeşitli kültürel etkinliklerle birlik ve beraberliğimizde korunmuş oluyor görüyorum ki Doğala "birliğimizi kimseye bozdurmayız" diyor.Tüm katılımcılara muhtarlarımıza,Dernek yöneticilerine ve bu güzel programı düzenleyen hemşerilerime teşekkür ediyorum dedi.
Bu etkinliklerin düzenlenmesinde yoğun bir gayret ve çaba sarfeden Doğala Köy Muhtarlığımız ile İstanbul Doğalalılar Dernek Başkanlığını tebrik ve takdir ediyoruz.

  Mithat Can KUTLUCA
  Derinkuyu Kaymakamı