Samanyolu TV de yayınlanan ve STV ekranların beğenilerek izlenilen gezi programı Maceracı çekim yapmak için geldiği ilimiz Nevşehir de,Kapadokyayı önce araçlarıyla karadan sonra Balonla Havadan gezdiler. Hatta Gezmekle kalmayıp Maceracı ekibi ve Maceracı Gezi programının sunucusu Murat Yeni Nevşehirli Ömer ve Merve Erdoğan çiftlerinin Nikahlarını da Balonda Kapadokya Semalarında kıydılar.

 

FİB Haber Merkezi olarak Düğünlerini FİB Ajans Organizasyon farklılığı ile yaşayan Merve ve Ömer Erdoğan çiftleri bu kez en çok beğenerek izledikleri Maceracı ve sunucusu Murat Yeni yi karşılarında görünce büyük şaşkınlık yaşadılar.

 

Sabahın erken saatlerinde Göreme de Anatolian Ballons’un uçuş için start vereceği kalkış alanında bir araya gelen Genç Çiftleri Eş dost akrabaları ve FİB Haber de yalnız bırakmadılar.

 

Merve ve Ömer Erdoğan çiftleri yerden bin metre yükseklikte bir balon sepetinde dünya evine girdi. Hayatlarında ilk kez balona binen çiftin nikahını Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kıydı.

Nikah Şahitliğini Murat Yeni ve Balonun kaptan Pilotu Seyit Erköse yaptılar ……..

Merve ve Ömer Erdoğan çiftleri Kapadokya'da doğa harikası peribacaları arasından havalanan bir balonda evlendi. Anatollia Balon Şirketi tarafından Göreme beldesinde bir balon hazırlanırken uçuş alanına gelen gelin ve damada, burada bulunan yabancı turistler büyük ilgi gösterdi. Gelin ve damat ile sürekli fotoğraf çektiren Uzakdoğulu turistler, alkışlarla genç çiftin sevincine ortak oldu. Sabahın erken

saatlerinde uçuşa hazırlanan balonu Seyit Erköse kullanırken, nikah töreni için çok sayıda davetlinin gelmesine karşın balon sepetine ancak 16 kişi binebildi. Hemşire gelinin gelinlikle binmekte bir hayli zorlandığı balon, sabah saat 08.00 gibi gökyüzüne havalandı.Balon pilotu Seyit Erköse nin kullandığı balon, yaklaşık bin metre yüksekliğe ulaştıktan sonra nikah töreni gerçekleştirildi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Stv ekranlarının sevilen gezi programı Maceracı’nın Sunucusu Murat Yeni yaparken, damadın nikah şahidi de Balon Pilotu Seyit Erköse oldu. Balon sepetinde nikah kıyan ve cüppesini giyerken bir hayli zorlanan Belediye Başkanı Yıldız, nikah törenine başlarken, "Merve Toprak ve Ömer Erdoğan'in nikah akdini yapmak için balonla havalanmış bulunmaktayız" dedi.

 

Bin metre yükseklikte gelin ve damada, 'Evlenmek istiyor musun?' diye soran Başkan Yıldız, şahitlerin de huzurunda genç çiftin nikahını kıydı. Birbirilerinden bir ömür boyu ayrılmamak üzere gökyüzünde 'Evet' diyen genç çifte, Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından evlilik cüzdanları verildi. Nikahlarının kıyılmasının ardından gelin ve damat birbirlerini öperek nikahlarını kutladı.

Daha sonra STV Maceracı ekibi tarafından Genç Çiftlere Damat yahnisi ikram edildi.

 

Yaklaşık 45 dakika havada kalan balon, Göreme beldesindeki Aşk Vadisi'ne indi. Balon iniş yaptıktan sonrada sepetten gelinliğiyle inmekte bir hayli zorlanan geline damat Ömer Erdoğan yardımcı oldu.

 

Uçuş sonrası Maceracı Murat Yeni, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Nikahlarının balonda kıyılacağını,Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Fahri Yıldız ın nikahımızı kıyacağını  ve çekimlerinde Maceracı da olacağını  daha önce eşine haber vermediğini belirten damat Ömer Erdoğan bunu FİB Haber Merkezi ile FİB ajans organizasyonla birlikte tasarlamıştık.Gerçekten her şey istediğim gibi oldu" dedi.

 

Hayatında ilk kez balona bindiğini söyleyen gelin Merve Erdoğan ise, "Her şey gayet güzeldi. Romantik bir nikah oldu. Biz de zaten böyle bir şey hayal ediyorduk hep" diye konuştu.Merve Öncelikle STV Maceracı ekibine Murat Yeni bey ve Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Fahri Yıldız iile FİB Ajansa sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

 

Kapadokya semalarında kıyılan nikahla dünya evine giren Merve ve Ömer Erdoğan Çiftlerini amcası Nevşehirli İş Adamı Selçuk Erdoğan, Anneleri, Teyzeleri ve babaları da yalnız bırakmadılar.

 

Nevşehir de Düğünün Adresi FİB Ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın…

Sünnet,Düğün,Kına,Nişan ve Konser gibi tüm organizasyonlarınız için Sahne,Ses,Işık,Orkestra,Masa sandalye giydirme,Sanatçı,Kamera,Fotoğraf,Gelin Yolu,Gelin Masası,Volkan Konfeti,animatör,Palyaço,Karagöz Hacıvat,Osmanlı Şerbetçisi daha aradığınız her şey FİB ajans Organizasyonda…

0 384 212 9 444

0 532 627 28 74

0 505 879 93 50

www.fibajans.com