Kaymaklılı Kursiyerlerimiz Sertifikalarını Aldı.
Kasabamızda Belediyemiz ve Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu beceri kazandırma kurslarından biri olan Dikiş Nakış kursu eğitimini tamamlayarak kursiyerlerine sertifikaları törenle dağıtıldı.

Kaymaklı Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen törende Kaymaklı Belediye Başkanı Sayın Halit ELMA, Halk Eğitim Müdürü Sayın Osman DOĞAN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısının da katılımlarıyla başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı. Sertifika dağıtım töreni sonunda kursiyerlerin kurs boyunca ürettikleri el işi ürünlerden oluşan sergi açılışı yapılarak konuklarca gezildi.

Ayrıca Kaymaklılı hamarat hanımların sergi öncesi slayt sunumu ile özel yöresel yemekleride misafirlerinden tam not aldı.
Sergiye Sulusaray kasabasından hanımlarda bir otobüs gelerek katıldılar.

Sergide Kursiyerler bizlere göstermiş olduğu her türlü desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Sayın Halit Elma ya teşekkür ediyoruz diyerek minnettarlığını belirttiler.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma Bu kursta başarı göstererek sertifakalarını alan kursiyerlerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyoruz dedi.Elma gördüğünüz gibi Kültürde sanatta her alanda Kaymaklı kasabamız farklılığını bir kez daha göstermiştir.İddia ediyorum Nevşehir in en büyük El Sanatları Merkezi Kaymaklı Kültür Merkezimizdir.Bu bağlamda Sanat ve Sanatço dostu olarak her türlü Sanatsal aktiviteler için herkesi Kaymaklıya bekliyoruz dedi.