Kaymaklı Belediyesi Yerel Yönetimlerin daha etkin faaliyet göstermesi için karşılıklı bilgi ve deneyim alışverişine verdiği önem doğrultusunda yurtiçi ve yurtdışındaki kardeş kentlerine bir yenisini daha ekliyor. Bulgaristan' ın Ardino (Eğridere) Belediyesi ile Kardeş Belediye protokolü imzalandı. Bu protokolle her iki yörenin yurtdaşları arasında dostluk bağı daha da güçlenecektir.

Ardino (Eğridere) Belediye Başkanı Sayın Resmi MURAD yaptığı açıklamada "İki belediye arasında kardeşlik köprüsü kuracakları için çok mutlu olduğunu söyleyerek göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve yakın ilgi için kardeş Belediyemiz kaymaklı belediye Başkanı Sayın Halt ELMA' ya sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymaklı Belediye Başkanı sayın Halit ELMA' da yaptığı açıklama ile; "Kaymaklı Belediyesi olarak kardeş belediye anlaşmalarına büyük önem vermekteyiz, bu kardeşlik projemiz her iki kentin halkına katkı sağlayacaktır, farklı kültürlerden insanlar olarak, hem kültürlerimizi, gelenek göreneklerimizi öğrenmek hem de dünya barışına katkı sağlamak biz yöneticilerin sorumluluğudur". dedi.

 

Kültürleri buluşturan ve kaynaşmasını sağlayarak Dünya Barışına katkıda bu lunan bu Kardeş Kent anlaşması Kaymaklı kasabasınahayırlı olsun.