Nevşehir Merkeze bağlı Nar Kasabasında, belediyenin öncülüğünde ve kasabalı hayırsever vatandaşlarında katkılarıyla yapılacak olan taziye evinin inşasına bayram sonunda başlanacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, kasabada ihtiyaç haline gelen taziye evinin yapımı konusunda hayırseverlerin önemli ölçüde katkıda bulunduklarını belirtti.

Bir bölümü hayırseverlerin katkısı, bir bölümü de ücreti ödenerek alınan arazi üzerine kurulacak olan taziye evinin inşasının bayram sonunda başlatılacağını kaydeden Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, yılsonuna kadar taziye evinin tamamlanarak hizmete sokulmasının planlandığını ifade etti.

Erdoğmuş, ”Kasabamızda ihtiyaç olarak hasıl olan taziye evimizin yapımı için hayırseverlerimizin önemli ölçüde katkı sağlaması bizleri sevindirdi. Öte yandan uzun yıllar kasabamızın bu konudaki ihtiyacını karşılayabilecek bir plan ve projede yapılacak olan taziye evimizin bu yılsonuna kadar yetiştirilmesi için gayret ediyoruz. Taziye evimizin yapımında emeği geçen ve bundan sonrada emeği geçecek herkesten Allah Razı Olsun” diye konuştu.


Haber:Ali Çamur