Nevşehir'in ilk kitap kafesi olan Nar Kitap Kafe  hafta sonu düzenlenen düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Nevşehir'de hizmete giren Nar kitap kafede, kurabiyenizi yiyip, kahvenizi yudumlarken nezih ortamında rahatlıkla kitap okuyabilirsiniz .


Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesi 225. Sokakta bulunan kitap kafede çok sayıda yerli ve yabancı yazarların eserlerini bulabilmek mümkün.

Kitapseverlerin hem çaylarını yudumlayabileceği hem de kitaplarını sakin bir ortamda okuyabileceği şekilde özenle tasarlanan Nar Kitap Kafe, “Nevşehir'de ilk olma özelliği taşıyor. 

İnceler Medikal Genel Müdürü Mehmet İNCE'nin sahibi olduğu Nar Kitap Kafe'de kitapseverlere kahve ve kurabiye de sunuluyor. Ayrıca Nevşehirlilerin hizmetine giren Nar Kitap Cafe kendine has konseptiyle Nevşehir'de önemli bir boşluğuda doldurması bekleniyor.

Açılış sonrası FİB Haber.Com'a açıklamada bulunan Mehmet İnce, "Nar Kitap Kafemizin Açılışını 06 Kasım 2016 Pazar Günü Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirdik. Kafemizin Açılışında Bizleri Yalnız Bırakmayan Başta Nevşehir Vali Yardımcımız Sayın Hasan KAYHAN'a, Nevşehir İl Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ'a, Radyo 7 Program Yapımcısı Sayın Talha Bora ÖGE'ye Ve Nevşehirli Hemşehrilerimize Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarız" dedi.

Eğitim ve kültürün önemine işaret çeken İnce, kitap sayesinde cahillikle mücadele yapılması gerektiğini söyledi.

İnce, " Bu benim cahilliğe karşı açtığım bir savaş. Kitap kafede her şeyden önce kitap bulunuyor. Her çeşit, ikinci el, eski, yeni, güncel kitaplar mevcut. Bu kafede kahve ve kurabiyenizi alarak kitaplarınızı masalarda oturup inceleme imkanınız var. İnsanlar kitap hakkında bilgiler almak isterse, bilgi sahibi olduklarım hakkında bilgiler veriyoruz. Okumayı sevmeyen çocukları psikiyatrist gibi dinleyip, nelerden hoşlandığını öğrenerek ilk okuması gereken kitabının hangisi olması gerektiğine karar veriyoruz.

Kafeye gelen müşteriyi bir daha gelecek bir müşteri değil de, cahilliğe karşı savaş veren bir savaşçı olarak görüyoruz. Bu kişi bir daha gelsin, okusun, bir nefer daha kazanalım. Tüm amacımız bu. Şimdi Nevşehir'in ilk ve tek Kitap Kafesi olan NAR KİTAP KAFE'YE 7'den 77'ye herkesi bekliyoruz." dedi. 

Artık yalnız değilsiniz...! Şimdi Nevşehir'de en sağdık dostunuz "Nar Kitap Kafe Var..."

FİB Ajans Organizasyon tarafından açılışı gerçekleştirilen Nar Kitap Kafe'nin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Nar Kitap Kafe İletişim Bilgileri

Adres: Güzel Yurt Mahallesi 225. Sokak No: 4 Nevşehir
Tel: (0 384) 212 99 80
Web: www.narkitapkafe.com