Nevşehirbelediyespor bu hafta rakiplerinin de puan kaybı ile liderliği korumuş oldu.Matematiksel olarak doğru konumda olduğu bir gerçek ,diğer taraftan en kritik dönemlerde rakiplerimizin önüne geçip fark atma imkanını yakalamışken bundan istifade edemeyip hem rakiplerimize puan kaptırıp hem de biz puan kaybederek aramızdaki fark en az 6 puan olacak iken puan puana gelip büyük bir avantajımızı kullanmadan devreyi bitirdik. Buna sevinmemiz elbette gerekli çünkü bu bir avantaj ve motivasyon sebebidir.Fakat tam takımımız rayına oturmuş uyumu yakaladı derken istikrarsız ve gereksiz puanlar vererek lideri bile evinde yenerek liderliği alıyor ortalarda seyreden iddiası bile olmayan takımlara hem içerde hem dışarıda puanlar kaptırıyoruz ve bu da bizi çok şaşırtıp hayal kırıklığı yaşatıyor.

Bu puanları şimdi alabilecekken ikinci yarı zorlanıp şampiyonluğu riske atabiliriz bu sıkıntıyı inşallah devre arasında istikrarı sağlar iyi bir hazırlık dönemi olur.Temennimiz ve gönlümüz ikinci lige bu sene çıkmaktır.Selamlar...

KAPTAN CANER KÖKSAL

NOT: Güzelyurt mahallesi muhtar adaylığı için desteklerini bildiren bütün dost,arkadaş,akraba , komşu ve mahallelilerimize de teşekkürlerimi sunarım.